Egészségvédelem

Hagyomány
Hagyomány
Szakértelem
Szakértelem
Törődés
Törődés
...természetesen!
...természetesen!
Previous Next
A A A

Ismerje meg a patikánkban forgalmazott gyógyító virágesszenciákat. A virágesszenciák a virág, a napfény és a víz találkozásából születnek. A DEVA virágesszenciák napfényfürdőnek kitett virágokból készült dinamizált, finom cseppfolyós kivonatok, amelyek a növényvilág jótékony hatását hozzák el hozzánk. Így például, hogy csak néhány példát említsünk, a virágesszenciákat használják szomorúság, bátortalanság, önbizalomhiány, határozatlanság ellen, kommunikációs vagy önkifejezési nehézségek esetén stb…

LABORATÓRIUM A TERMÉSZET SZÍVÉBEN
A DEVA laboratórium 1986 óta virágesszenciák előállításával foglalkozik, a jó közérzet és az egészség szolgálatában. A mintegy húszfőnyi gárdájával hozzájárul a virágesszenciák elterjesztéséhez Franciaországban és az egész világon ..

A DEVA virágesszenciák többféle módon illeszthetőek be a mindennapi életbe. Eseti jelleggel alkalmazva helyreállítják kedélyállapotunkat, segítenek valamely nehézség legyőzésében, megszüntetik félelmünket, hosszabb távon képesek feloldani mély érzelmi gátakat és megcsontosodott, vagy hibás magatartásformákat. A múlt hónapban a többkomponensű virág-esszenciákról adtunk hírt, most az egykomponensű, un. Monoesszenciák közül ismertetünk néhányat:

Monoesszenciák:

  • EURÓPAI SÜLZANÓT - Ulex europaeus
  • ERDEIFENYŐ - Pinus sylvestris
  • ERDEI ISZALAG - Clematis vitalba
  • EGYNYÁRI SZIKÁRKA - Scleranthus annuus

A gyógyír készítése: A saját magunk számára összeállított eszenciakeverék elkészítéséhez nem feltétlenül kell napoztatnunk, vagy főzőcskéznünk, az előre elkészített alapeszenciát boltban is megvehetjük. A szedésre javasolt gyógyír elkészítéséshez vegyünk egy 30ml-es barna üveget, és töltsük teli forrásvízzel, vagy szénsavmentes ásványvízzel (a desztillált víz nem jó erre a célra). Adjunk hozzá egy kevés brandyt a tartósítás miatt. Ehhez adjuk a boltban megvásásrolt alapesszenciából 2 cseppet. Ha esszenciakeveréket akarunk készíteni, akkor minegyik alapesszenciás üvegből 2-2 cseppet teszünk az üvegbe. Maximálisan hat különböző esszenciából készíthetünk keveréket. Elsősegély szerből 4 cseppet kell az adagoló üvegbe tenni.

A virágesszenciákat aszerint alkalmazzuk, hogy akut, vagy krónikus problémáról van-e szó. Használhatjuk belsőleg, vagy külsőleg. Az eszenciákat soha ne használjuk hígítás nélkül.

Étrend-kiegészítők

biztonsagos etrendkiegeszitoket forgalmazo patika

Mérleg-kölcsönzés

A babamérleg kölcsönzés részleteiért ide kattintson!

Elérhetőség